Rynkebehandling

Når vi blir eldre blir huden mer og mer utsatt for ulike belastninger, dette fører til rynker og fine linjer. Rynkebehandling er en effektiv, trygg og lite smertefull behandling som reduserer rynker i ansiktet ved å dempe muskelaktiviteten.

Det er ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmennheten grunnet Legemiddelforskriften. All nødvendig informasjon vil bli gitt på en konsultasjon.

Linjen mellom øyenbrynene

Rynker mellom øyebrynene oppstår som folding av huden når vi er sinte, bekymret eller myser.

Pannerynker

Horisontale linjer i panna oppstår når vi bruker pannen aktivt. Ved å sette injeksjoner i pannen ville denne bevegelsen blitt dempet og huden ville glattes ut.

Smilerynker

Det er rynker som oppstår rundt øynene når vi smiler eller ler og huden folder seg på utsiden av øyet. Når man blir eldre og får mindre elastisk og spenstig hud så vil disse rynkene bli enda kraftigere og synlige.

Øyebrynsløft

Mange opplever at lavhengende øyebryn gjør at de ser trøtte ut. Øyebrynsløft gir et lett løft slik at øyet "åpnes opp".

Neserynker

Små linjene vi får på siden av nesa når vi smiler, ler eller gjør grimaser. Dette er små linjer som de fleste opplever som sjarmerende, men hos noen er disse linjene og rynkene så dominerende at de drar med seg og folder mye hud under øyet.

Overleppe rynker

Små linjene som oppstår over munnen når vi dytter leppene fremover.

Lip flip

Ved lip flip teknikk settes en liten dose i leppens muskulatur, slik at leppen "slapper av" og overleppa "snur" litt oppover og ser fyldere ut.

Nedadgående munnviker

Ved en ubalanse i muskulaturen rundt munnen opplever mange at munnviken blir dratt nedover og ender opp med det vi kaller "sur munn".

Nefertitiløft

En stram platysmamuskel kan dra huden langs kjevepartiet nedover og kjeven blir mindre markert. Ved behandling med injeksoner i platysma blir muskelen avslappet og trekkes naturlig oppover, dette skaper mer definert kjevelinjen.

Behandling av mentalis muskel "Appelsinhake"

Noen ubevisst strammer huden på haken når de er i ro eller mens de snakker. En stram hake kan gjengi utseendet til et appelsinskall.

Platysmabånd

Platysma er en tynn og bred muskel som sitter under huden på halsen vår. Noen opplever at denne muskelen strammer og legger seg i "bånd" foran på halsen når vi beveger hodet eller munnen.