Behandling med filler

Filler er laget av hyaluronsyre som finnes naturlig i huden. Filler jevner ut fine linjer, erstatter tapt volum, forstørrer leppene og gir umiddelbare resultater.

Fillere kan også lett fjernes med Hylase om ønskelig. Hylase er et stoff som brukes til å løse opp fillere med hyaluronsyre.

Leppefiller

Leppene er en viktig komponent i ansiktets symmetri og estetikk. Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyre injiseres i leppene for å definere leppekonturen, øke volum, tilføre fuktighet og korrigere asymmetri.

Marionette linjer

Marionette linjer eller Labiomental folds er folder som går fra munnviken og ned til kjeven. Disse foldene oppstår etter fall i vevet i området over og er resultat av aldring. Med injeksjonsbehandling med fillere kan man enkelt bli kvitt nedadgående munnvikene.

Nasolabiale linjer

Dette er linjene fra nesen og ned til munnvikene. Ansiktet taper elastisitet og fett når vi blir eldre og dette fører til dannelse av rynker og folder. Disse linjene er enkle å behandle med fillere av hyaluronsyre som erstatter volumtap.

Kinnben

Formen på kinnben minker når vi blir eldre. Huden mister volum og synker. Mangel på støtte i kinnben, fører ofte til marionette linjer og nasolabiale linjer. Behandling med filler kan bygge dette opp igjen. Forsterking av kinnben resulterer i en fremheving av en V-form som feminiserer et kvinne ansikt.

Kjevelinje og hake

Kjevepartiet blir ofte rammet av tyngdekraften. Den naturlige aldringsprosessen fører til at huden mister sin elastisitet og muskulaturen blir slappere. Behandling med filler hjelper å gjenopprette eller skape en tydeligere og mer definert kjevelinje ved å stramme opp huden.

Ved å tilføre volum i haken den markeres og gir ansiktet tydeligere definisjon.